Witaj Gość.
Nie jesteś zalogowany na forum. Jeżeli jeszcze się nie zarejestrowałeś zapraszamy do darmowej rejestracji. Jeżeli już się rejestrowałeś zachęcamy do zalogowania się.
Jako zalogowany użytkownik masz możliwość zakładania nowych tematów, pisania postów, wysyłania wiadomości do innych użytkowników i wiele innych opcji.
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 141 Skąd: Jerzykowo, Poznań
Wysłany: 2008-12-29, 21:46
Statywy, które podałeś to moim zdaniem bardzo dobra półka. Na pewno nie najwyższa, ale posiadająca dobrą jakość w stosunku do ceny.
Do przemyślenia zostaje tylko, który będzie dla Ciebie bardziej odpowiedni. Pierwszy powinien dobrze spisać się z głowicą GoldPhoto YH420 (cena około 170PLN). Jego wadą (jak i zaletą) będzie waga, która sięgnie prawie 3kg - jak na spacery to całkiem sporo, ale to Ty będziesz się z nim męczył... Na plus szeroki zakres wysokości, czego trochę brakuje w drugim.
330dx jest za to lekki i również całkiem solidny.
Jeden i drugi wystarczy do Twojego sprzętu. Chyba tylko zostanie Ci zdecydować, czy wolisz mieć szerszy zakres wysokości kosztem wagi, czy bardziej mniejszy zakres wysokości na korzyść mniejszej wagi, która jak wiemy musi być żeby zwiększyć stabilność, ale nie popadajmy w paranoję...
Wysłany: 2010-05-14, 21:06
A co myślicie o statywach firmy hama? Posiadam taki, więc jestem ciekawa co sądzicie Ja jestem jak narazie zadowolona, ale z czasem... kto wie, może i kupię nowy
Poziom: 1 HP
0%
0/18
MP
100%
8/8
EXP
44%
4/9
Nice Boy
Nr Użytkownika: 1